søndag, mars 30, 2008

Hei igjen!

Prover aa skrive saa ofte jeg kan men det er ikke saa lett siden alle vil paa og man vil skype hele gjengen...
Her er det en gjeng med barn som vil tas bilde av. De synes det er kjempe morsomt med digital kamera saa de blir tatt bilde og de kan se seg selv etterpaa... de i blaa skjorte har nettopp vaert paa skolen.

Her er ett hoylast som gaar langs veien vaar... litt annerledes enn i norge for her er det ikke snakk om overvekt eller lastestropper. men det er saa mye som gaar paa som gjelder.


I gaar var vi paa besok i en landsby,tar nesten en eller to timer til vi var fremme.De holdt paa a legge oljegrus naar vi kom men vi kjorte rett over hele greiene... men det er tydeligvis slik man gjor det i india. Men det var jo snakk om en liten vei paa storrelse med en gangsti dette her.... Vi ble tatt vel i mot av befolkningen,alle moter opp og ser paa oss.


Her har alle stilt seg opp for aa bli tatt bilde av sammen med Peter som er fra Aberdeen i skotland. Han er den eneste som snakker engelsk og lite norsk,men vi tar ansvar og larer han aa si ting som "faen ta deg" og "rekefitte". Da skulle han klare seg godt til en ferie i norge....Her er det en dame fra landsbyen som hadde kjopt seg en buffalo, den gir fra seg mokk og den gaar ikke til spille... den lager man nemlig kompost og ny jord av. de selger den saa de kan gjore jorda mer fruktbar siden det er mer mineraler i denne jorda enn den paa jordene. Muslimene i landsbyen eier jorden som ikke kan dyrkes noe saerlig paa men de holdt paa med andre ting som aa sy.

Ingen kommentarer: